Nieuws en reviews


Nieuws, links, wetenswaardigheden, reviews

 

 

10-10-2016
De korte lijnen blijken nog altijd te resulteren in lange, prettige relaties en samenwerkingsverbanden.

Sinds september 2016 is VerMaatwerk in Kwaliteit opgenomen in het partnernetwerk van LandMerc+.

09-02-2015
Review Stichting de Akkerwinde te Nisse
Ellen is oprecht geinteresseerd in onze organisatie en denkt mee over hoe het kwaliteitsmanagementsysteem beter en efficiënter ingericht kan worden. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en stimuleert onze organisatie hierop te anticiperen. Dankzij Ellen hebben wij het HKZ-Keurmerk kunnen behalen en worden wij steeds gemotiveerd en gestimuleerd  dit ook te behouden!

22-04-2015
Review Kraamzorg Madelief te Numansdorp
Als beginnende organisatie  hadden wij hulp nodig in de ‘wereld van kwaliteit’. Op advies van onze branche organisatie kwamen wij uit bij VerMaatwerk.  Wat hebben wij veel geleerd, maar ook vooral inzicht gekregen in het kwaliteitsmanagementsysteem. Hierdoor hebben wij goede, duidelijke handvaten gekregen, waarop wij onze organisatie mee kunnen opbouwen en uitbreiden. De opzet en het meedenken van VerMaatwerk is daarvoor een onmisbaar instrument gebleken.

16-12-2016
Review Woon-Zorgboerderij de Elsenburg te Enkhuizen
Na een HKZ audit , die niet goed bevonden werd en wij een re-audit kregen,  heeft onze organisatie met Ellen van Vermaatwerk contact opgenomen. Zij kwam bij ons op locatie en samen hebben we alles doorgenomen, het bleek dat ons kwaliteitshandboek veel te zwaar was voor een kleinschalige organisatie als de onze en daardoor niet werkbaar was. Samen met Ellen is er nu een nieuw, veel werkbaarder kwaliteitshandboek ontstaan, achteraf zijn wij erg blij dat we door de afkeuring contact hebben gekregen met Ellen. De samenwerking met Vermaatwerk in kwaliteit is ons heel goed bevallen, Ellen denkt goed mee en reikt goede oplossingen aan!